mandag den 2. januar 2012

Uge 35: Forsinket skolestart og weekend hos familien Weinmann

Mandag skulle Marcus og Michelle have været til intro på deres skole og så skulle alle være startet tirsdag. Desværre betød skader efter orkanen at introen blev aflyst og skolestarten udskudt til onsdag:

.
.
.
Ingen af dem var glade for udskydelsen, for de glædte sig til at komme igang (...og få den første dag overstået, tror jeg!). Men ventetiden blev slået ihjel med baseball træning i haven (bold og bat lånt fra vores søde naboer), vandleg (læg mærke til det meget lange græs - vi venter på at få leveret have traktoren!) og dykning i badekarret:
.
.
.
Onsdag blev det endelig første skoledag. Det var et par spændte teenagere vi sendte afsted mod deres bus, som afgår ved 7 tiden:

.
.
.
Vi havde egentlig tænkt os at vi ville aflevere Max og Mikkel i skolen de første dage. Men vise-inspektøren anbefalede os at sende dem afsted med bussen allerede fra dag 1, da der i starten ville være ekstra hjælp til bussen, til at finde klasseværelser osv. Så det valgte vi at gøre - selvom det var med bævrende hjerter at vi sendte vores to ikke-engelsk talende drenge afsted med bussen den første dag!!!
.
Heldigvis var det 4 glade børn vi fik hjem om eftermiddagen - alle havde haft en god 1. skoledag!
.
.
.
Weekenden tilbragte vi hos min ungdomsveninde Kamilla og hendes familie. De bor i staten New York, et par timer herfra - i et skønt hus i helt fantastiske omgivelser. Bl.a. egen sø, som de har lavet til et lækkert vand-paradis med strand og trampolin:
.
Video: Kyle jagter Marcus med en frø
- alt imens Max og Mikkel diskuterer hvem af dem,
der tør tage den anden frø op i hånden!!!


Video: Max spiller trommer

.
En super hyggelig weekend, og vi glæder os til at se dem mange gange, mens vi bor herove!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar