torsdag den 29. december 2011

Uge 33: Connecticuts største træ, bilkøb og pakke fra DK

I denne uge kørte vi til Connecticuts største træ. Ikke noget i sammenligning med det træ Michelle har set i Brasilien, men alligevel ganske imponerende!
 .
.
.
I weekenden var vi ude for at kigge på bil. Vi endte med at købe en hvid Cadillac hos Roberto (udtalt med spansk/amerikansk accent)... nu venter vi bare på at få den leveret!

 .
.
.
Salgskontoret var forøvrigt en hel masse skriveborde i ét lokale, og så blev der ellers handlet biler ved alle borde. Her på billedet er de fleste dog ude og vise biler frem, så der var rimelig roligt:
.
.
.
På vejen hjem kom vi forbi et tag sale (garage salg), som bl.a. solgte et trommesæt. Morten overvejede det seriøst, men heldigvis (!) blev det kun ved tanken:
.
.
.
Ugens sluttede af med at Max fik en pakke fra sin bedste ven i Danmark, Malthe. Det var en kop med et billede af Malthe og Max, og den vakte stor lykke. Så stor, at han næste dag kom ned og sagde: Se mor, jeg har kigget på koppen og taget det helt samme tøj på... :-) Sødt, og helt sikkert et bevis på at han savner Malthe rigtig meget...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar